• Profiel
    • Registreren
    • Inloggegevens vergeten
    • Hulp bij inloggen
  • 4 x 4 toernooi van zaterdag 22 oktober groot succes.

De coördinatoren van onze vereniging hadden besloten om niet deel te nemen aan het vier tegen vier toernooi van de K.N.V.B. maar een toernooi te organiseren bij onze eigen club op ons eigen sportcomplex.

In de vroege morgen waren er al enkele mensen actief met de voorbereidingen. Terreinmeester Tinus de Man had e.e.a. klaar staan en de heren Pepijn en Jan Laurijsen, Jan Boudewijns, Jos de Bie, Toine Sips en Kees van Dongen gingen gezamenlijk een zestal velden uitzetten. Door de ervaring van diverse mensen was deze klus snel geklaard.

Op het D veld waren twee veldjes gemaakt waarop vier teams gingen spelen. Deze waren samengesteld door Manja Elie uit de teams van de F5 tot en met de F7. De organisatie had hier gekozen voor een Brabants onderonsje. De gemaakte teams kregen de namen van FC den Bosch, Willem II, RBC en RKC. Elk team speelde een keer tegen elkaar, waarna de bovenste twee teams nog een keer tegen elkaar speelde. Ook de nummers drie en vier speelde nog een keer. F.C. den Bosch wist in de poule alles te winnen en kwam tegen Willem II in de finale. Ondanks dat den Bosch in de poule nog met 2 – 0 wist te winnen kwam het in de finale wedstrijd niet verder dan 0 – 0. Hieruit blijkt dat het team van Willem II zich goed revancheerde. Het team van RBC won in de poule van RKC met maar liefst 5 – 1. Ook in de laatste wedstrijd was RKC uit op revanche en speelde netjes met 2 – 2 gelijk.

Samenstelling van deze teams :

Willem II, Jeroen Pijnenburg, Jervin Mouwen, Floris Jansen, Joost Trommelen.

FC den Bosch, Jannik v.d. Pas, Berend Klein Nagelvoort, Kylian Koreman, Davy Meeng

RBC, Sam Kiffen, Berke Gumus, Mathijs Spijkers, Jefrey Heesters.

RKC, Kevin v.d. Kaa, Oliver Onzenoord, Lex Jansen en Jannik Doornbos.

Op het B veld speelde de teams F1 tot en met F4. Uit deze teams waren door Toine Sips maar liefst acht teams gemaakt die het in twee poules van elk vier teams tegen elkaar gingen opnemen. Klinkende namen uit de Nederlandse Eredivisie galmde uit de luidsprekers zoals, Ajax, Feijenoord, PSV, Nac, Vitesse, FC Utrecht, AZ’67 en FC Twente. Na drie poule wedstrijden kregen wij de finales. De grootmachten van Ajax en Feijenoord hadden in hun poules alle drie de wedstrijden gewonnen en kwamen zo in de finale voor de eerste en tweede plaats. De ploeg van Addo Geerts, de vervanger voor Danny Blind vandaag, wist Feijenoord met 2 – 0 te verslaan. De spelers van Ajax wonnen hiermee de eeuwige roem van het vier tegen vier toernooi. Voor de 3e en 4e plaats verpletterde Vitesse het team van FC Utrecht met maar liefst 7 – 1. Voor de 5e en 6e plaats versloeg het team van FC Twente het team van PSV met 1 – 0. Voor de 7e en 8e plaats won AZ’67 van Nac met 2 – 1.

Samenstelling van de teams:

Ajax, Job Persoons, Julian Geerts, Kjelt Voskuil, Remco Haarbosch.

Feijenoord, Patrick, Janno, Kelly en Rick.

AZ’67, Akyf Turkyilmaz, Robin Bouley, Daan Trip, Mike Haarmans.

Vitesse, Bas Jansen, Robin de Man, Nick Smans, en Frank.

Nac, Thuur Rademakers, Rick Blakenburg, Maikel Rutters, Ahmet Celik.

De bussen van FC Twente, PSV en FC Utrecht waren al vertrokken zonder hun selectie bekend te maken.

Ook op het B veld speelde de E pupillen hun vier tegen vier toernooi. Als de F jes van hun verdiende rust genoten speelde de wat oudere voetballers. Dit toernooi had een internationaal gezelschap. Zo speelde er : Bayern Munchen, Arsenal, Barcelona, AC Milan, Real Madrid, FC Porto, Juventus en Manchester United. In poule E1 won AC Milan al hun wedstrijden en ging het opnemen in de finale tegen FC Porto die een beter doelsaldo hadden dan Juventus. De finale was een waar spektakel. De aanvallen golfde heen en weer en de stand op het bord bij het laatste fluitsignaal was 3 – 2 in het voordeel van FC Porto. Voor de 3e en 4e plaats rolde Bayern Munchen het team van het vermoeide Juventus op met 6 – 1. Om de 5e en 6e plaats streden twee Engelse teams. Hier wist Arsenal met 2 – 0 te winnen van Manchester United. Voor de 7e en 8e plaats spatte de Spaanse furie van het veld. In een rechtstreekse confrontatie tussen Barcelona en Real Madrid werd het een spannende pot. De eindstand was 3 – 3. Hier moesten strafschoppen de beslissing brengen. Het team van Cees Dirne, hier de vervanger van Frank Rijkaard, trok met Barcelona aan het langste eind en won van opponent Ad  v.d. Kemp van Real.

Samenstelling teams :

FC Porto, niet bekend deze zijn nog aan het feesten.

AC Milan, zijn meteen na de nederlaag in het vliegtuig gestapt.

Manchester United, moesten de boot nog halen.

Real Madrid, Danny Dirne, Kjeld Elie, Florant Nuyten, Dick vd Waarden, Tom Wolf, Mortazu

Barcelona, Halid Karlidag, Ogyzhan Yurdagoz, Max Siemons, Tom Roovers, Bas vd Kemp

B. Munchen, Roland Snoeren, Pieter Jan Biekens, Bram v Vugt, Rik Knaapen, Maarten Waldman

Juventus, Jur v Laarhoven, Thije v. Mourik, Martijn Veldman, Jorn de Brouwer, Bobby v. Gastel.

Arsenal, Sjors v.d. Akker, Stijn Kennekens, Raymond Heijne, Armin Crnovrsanin, Stan v.d. Bliek.

De organisatie was in handen van Manja Elie en Kees van Dongen, beide kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi. Wij willen ook nog graag een woord van dank uitspreken aan het adres van  Rian Michielsen die voor de heerlijke ranja zorgde.

De afspraak staat, volgend jaar weer. Misschien dat wij dan ook Roda jc kunnen uitnodigen ?