• Generatiegenoten sluiten het voetbaljaar af.

Op zaterdag 17 december is het zover. De eerste seizoenhelft, maar ook heel 2022, gaan we bij VV Dongen afsluiten. Dat gaan we leuk doen middels een 30 plus minitoernooitje in combinatie met de veteranen Kerstdrink. Logischerwijs op ons sportpark en in onze kantine.

Het 30 plus minitoernooitje

Daar zijn alle 30 plussers van onze voetbalvereniging voor uitgenodigd. Dus zeker niet alleen veteranenleden, maar ook leiders, trainers, zondagvoetballers, bestuursleden, supporters en alle overige dertigplus leden (man/vrouw/anders). En jij dus ook! Het wordt een onderling, informeel, verenigingsbreed en gezellig minitoernooi (zeven tegen zeven).

We verwachten je die middag om uiterlijk 14.30 uur in de kantine en laten het lot beslissen over de teamindeling. Neem je trainingskleding mee, en de organisatie zorgt voor flitsende teamhesjes.
    Op enkele kleine veldjes houden we de toernooiwedstrijdjes en zijn op tijd weer klaar voor de Kerstdrink.
    Doe je mee? Leuk, meld je dan voor dit sportieve deel even aan bij Erwin: erwinenfieke@kpnmail.nl.

De Kerstdrink
    ‘De eerste Kerstborrel is de leukste’

We hebben het twee jaar moeten missen, maar de "veteranen" Kerstdrink is terug. Dus ook diezelfde 17 december, om 17.00 uur, aansluitend op het minitoernooitje. Onder het genot van een drankje en een hapje genieten we na van het afgelopen voetbaljaar. Tevens verrichten we de prijsuitreiking van het mini toernooitje. En als bijzondere aankleding zal onze Kerstspeaker (een in het Dongens sauwelcircuit bekende tonprater) zijn beschouwing geven op het Dongense voetbal, met wat focus op het veteranenvoetbal.
    Ook al doe je niet mee aan het minitoernooitje, bij de Kerstdrink zijn alle generatiegenoten welkom. Dat geldt ook voor hun partners en kinderen! Zet de datum gerust in je agenda.