Sportpark "De Biezen"
Procureurweg 2
5103BG DONGEN

Sportpark "De Biezen" is gelegen aan de Procureurweg en de Minister Goselinglaan in Dongen. Het complex bestaat uit drie speelvelden, waarvan één kunstgras is, een trainingsveld, een trainingshoek en twee pupillenvelden. Twee speelvelden zijn voorzien van verlichting.

Ten behoeve van de spelers zijn er 12 kleedkamers, voorts een massageruime, een ruimte voor de terreinmeester, 2 scheidsrechter-kleedkamers, opslagruimten en een technische ruimte.

De tribune, tegelijk met de kantine gebouwd in 1984, beschikt over 300 zitplaatsen.

Kantine

De kantine is het centrale punt, waar spelers, leden en vrienden van V.V. Dongen elkaar treffen. In het weekend is de kantine geopend zolang er wedstrijden zijn. Door de week vanaf 19.00 uur tot het eind van de trainingen.

Bij de ingang van de kantine is de ontvangstruime voor scheidsrechters en begeleiders van andere verenigingen.

Aan de achterzijde bevindt zich de grote bestuurskamer, die tevens wordt gebruikt voor de ontvangst van sponsors en voor bijzondere bijeenkomsten.

Parkeren
Op druk bezochte dagen is het vaak lastig een plekje voor uw auto te vinden op ons sportpark. Vaak probeert men dan in de omliggende straten een parkeerplek te vinden. Soms gebeurt dat op het gras, of op de oprit van woningen. Als u ons sportpark met de auto bezoekt mag u alleen binnen de daartoe aangewezen parkeervakken parkeren. De politie kan, wanneer hier aanleiding toe is, proces-verbaal opmaken als u op onrechtmatige plaatsen uw auto parkeert.

Graag wijzen wij u op het nabijgelegen parkeerterrein van de Aldi en de Jumbo, of bij de tandartsenpraktijk aan de Procureurweg. (zie tekening in pdf aan de rechterzijde van dit scherm)