Kidsclub

Sinds 10 april 2011 beschikt v.v. Dongen over een echte kids club.

Voor wie is de Van den Noort Kids Club bedoeld?
De Van den Noort Kids Club van VV Dongen is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dus niet alleen voor de jeugdleden van VV Dongen, maar voor alle kinderen, die in deze leeftijdscategorie vallen. Ook je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes kunnen dus lid worden!

Als lid van de Van den Noort Kids Club maak je kans om deel te nemen aan de line-up bij Dongen 1, je hebt voorrang bij diverse evenementen die georganiseerd worden, en als welkomstcadeau ontvang je een bijzondere verrassing!

Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar (voetbalseizoen), en ieder nieuw lid ontvangt een geweldig welkomstkado. Wellicht een idee om het lidmaatschap kado te geven aan je zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje?

Opgeven kan via kidsclub@vvdongen.nl  of anders vul je een inschrijfformulier in, die je kunt vinden in de kantine van VV Dongen.

De Van den Noort Kids Club is een initiatief van VV Dongen, in samenwerking met GOOS! Evenementen Organisatie