Kidsclub

Sinds 10 april 2011 beschikt v.v. Dongen over een echte kids club.

Voor wie is de Kids Club bedoeld?
De Kids Club van VV Dongen is bedoeld vor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dus niet alleen voor de jeugdleden van VV Dongen, maar voor alle kinderen, die in deze leeftijdscategorie vallen.

Als lid van de Kids Club ontvang je een pasje waarmee in de toekomst diverse voordelen zijn te behalen bij diverse partners van VV Dongen.

Je maakt kans op de line-up bij Dongen 1, je hebt voorrang bij diverse evenementen die georganiseerd worden, en als welkomstcadeau ontvang je een bijzondere verrassing!

De Kids Club heeft een echt thuishonk op het terrein van VV Dongen: het oude tennispaviljoen is helemaal omgetoverd tot jeugdhonk. In eerste instantie zal deze ruimte gebruikt worden als kleedkamer voor de M- en F-jeugd, maar het zal tevens de uitvalsbasis worden voor de diverse evenementen van de Kids Club.Dus, alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen lid worden van de Kids Club van VV Dongen! Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar (voetbalseizoen), en ieder nieuw lid ontvangt een geweldig welkomstkado. Wellicht een idee om het lidmaatschap kado te geven aan je zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje?

Opgeven kan via kidsclub@vvdongen.nl  of anders vul je een inschrijfformulier in, die je kunt vinden in de kantine van VV Dongen.

De Kids Club is een initiatief van VV Dongen, in samenwerking met GOOS! Evenementen Organisatie