• De sponsorcommissie van VV Dongen heeft de spiksplinternieuwe Carwash Rijen toegevoegd aan de reeks sponsoren die VV Dongen een warm hart toedragen. Aby Verharen, lid van de sponsorcommissie, bood Chantal van Dorst namens de voetbalvereniging een mooie bos bloemen aan om deze overeenkomst nog eens feestelijk te onderstrepen.

De sponsordeal is niet alleen fijn voor VV Dongen, maar ook voor de leden, sponsoren en donateurs van VV Dongen en verder iedereen die de website van VV Dongen bezoekt.  Carwash Rijen stelt namelijk iedereen in staat om met korting (€ 4,-) te komen wassen en daarmee ook nog eens VV Dongen te sponsoren. Dat kan door deze link te gebruiken https://shellrijen.clubwassen.nl/vvdongen (of te klikken op de banner van Carwash Rijen op onze nieuwe website)

Van iedere ingeleverde voucher doneert Carwash Rijen nog eens € 2,- aan VV Dongen.

Tot en met 10 januari a.s.  is het overigens nog Winter Wonderland bij Carwash Rijen. Een aanrader voor de hele familie!

What do you want to do ?
    New mail