Geldende regels begin januari 2022

Corona: het houdt je bezig

4 januari: De regels die we hanteren bij VV Dongen

Het bestuur heeft duidelijk aangegeven dat de eerste week van januari het complex blijft gesloten. De trainers die overdag willen trainen ( tot 17:00u) en in het bezit zijn van eigen sleutel kunnen zelf iets organiseren. Dit geldt alleen voor spelers tot en met 17 jaar. Uiteraard is het opruimen van de materialen etc eigen verantwoordelijkheid omdat er geen vrijwilliger van VV Dongen beschikbaar is in deze week.

Er is geen planning dus mochten er tegelijkertijd teams aanwezig zijn dan samen de ruimte verdelen en alleen gebruik maken van het B veld.

De kantine blijft gesloten tot nader bericht en zijn gebonden aan de horeca regels. Alleen de kantinebeheerders bepalen waar wel en niet gebruik van kan worden gemaakt.

Vanaf 11 januari

Vanaf 11 januari wil het kabinet alle sportlocaties buiten tot 20:00 openen voor kinderen tot en met 17 jaar. Momenteel kunnen zij buiten sporten tot 17:00. Vanaf 11 januari kan dat dus tot 20:00.

• Tijdens het sporten hoeven zij geen 1,5 meter afstand te houden.
    • Zij mogen in teamverband sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.
    • Er wordt geen competitie gespeeld buiten het eigen clubverband.

Er zal een nieuwe planning worden gemaakt en voor 10 januari worden gepubliceerd op deze site.