• Dennis Aarts op de weg terug: drie doelpunten.

Door Piet Scheepers.

Afgelopen zaterdag maakte Dennis Aarts zijn rentree op het veld in Dongen Zat. 2. Na een heftige knieblessure viel hij vorig jaar oktober uit tijdens een wedstrijd van de Zaterdag 1. Na ruim een jaar revalideren speelde de spits afgelopen zaterdag zijn eerste volledige wedstrijd. Een hoe? De ploeg verloor weliswaar met 3-5. Maar de drie Dongen doelpunten werden door Dennis gescoord. Daarbij moet gezegd worden dat het derde doelpunt een wereldgoal was. Helaas voor Dennis geen TV of landelijke media langs de lijn. Dennis stopte, na een blessure van een tegenstander, met voetballen. Na de scheidsrechterbal, die naar Dennis werd gegooid, nam de spits vanuit de middencirkel de bal ineens op de slof. Deze knal eindigde onhoudbaar voor de doelman van Sliedrecht. Ik zou zeggen: “Trainer Zaterdag 1 let op, Dennis komt er weer aan Hij weet nog altijd hoe hij moet scoren." Daarnaast is Dennis een prima teamspeler en de gangmaker in de kleedkamer!