• Promotiekans Dongen Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt Dongen Zaterdag 1 tegen FC Perkauw uit Berkenwoude.

FC Perkauw wist afgelopen dinsdag Steenbergen te verslaan na strafschoppen. Na eerst met 2-0 achter te hebben gestaan wisten ze zich terug te knokken naar 2-2. De verlenging bracht geen winnaar voort waardoor de strafschoppen in het voordeel van FC Perkauw werden beslist.

VV Dongen wist te winnen van Merlijn uit Tilburg met 2-0 waardoor deze “finale” een feit is.

De wedstrijd wordt gespeeld bij vv Schelluinen, sportlaan 1 te Schelluinen ( nabij Gorinchem).

De kantine in Dongen is geopend om zowel bij winst als verlies om vooral de spelers toch de waardering te bieden die ze verdienen bij terugkomst in Dongen. Openingstijd vanaf 16:00u voor de supporters die niet in de gelegenheid zijn om de wedstrijd bij te wonen.

Verder zal het mooi zijn om de jongens van zaterdag 1 aan te moedigen in Schelluinen ( 34km rijden). Come'on Dongen

Aanvang wedstrijd 14:30u.

BUS

De spelersbus zal om 12:30u vertrekken. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor degene die niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer ( of carpool) de wedstrijd kunnen bijwonen. Als het mogelijk is bij betaling van €10 aan Leo Logtenberg ( teammanager Zaterdag 1). Ben dan op tijd want voller dan vol kan niet :). De bus zal uiterlijk een uur na de wedstrijd terug vertrekken naar de kantine van VV Dongen.