• Dongen 1 versterkt winnaarsmentaliteit in geweldig trainingskamp

Afgelopen weekend was er een trainingskamp in Hoenderloo. De selectie vertrok afgelopen vrijdag om 13.00 uur richting Hoenderloo waar de eerste training om 15.30 uur gepland stond. Hierna stond er een heerlijk buffet klaar en vervolgens werd de eerste sessie teambuilding gehouden onder leiding van Meester in ontwikkeling Mark van den Broek van Closer2Talent. Deze sessie was erg nuttig met veel interactie en open en eerlijkheid. De gehele staf inclusief onze materiaalmannen waren hierbij aanwezig en zij deden ook actief mee aan deze sessie. Hierna was er tijd voor ontspanning. Er werd gekaart en vooral veel gelachen met de nodige “voetbalhumor”.

Op zaterdag zaten de mannen om 8.00 uur aan het ontbijt en werd er om 9.00 uur een lichte training afgewerkt. Na deze training was er wederom een sessie voor de teambuilding en winnaarsmentaliteit. Na de lunch stond er een wedstrijd tegen tweede klasser Docos op het programma. Ondanks het slechte weer werd er een nuttige oefenwedstrijd van gemaakt en Dongen won met 2-0. In de avond stond er wederom een prima buffet klaar en hierbij sloot de TC ook aan. Daarna zijn de boys met de complete groep gaan stappen in Arnhem. Op zondag na het ontbijt ging de ploeg weer huiswaarts.

Kortom een geweldig weekend en er is volop vertrouwen dat we de tweede seizoenshelft voldoende punten gaan pakken voor lijfsbehoud in de derde divisie. Ook in het kader van het 100-jarig jubileum zou dit erg welkom zijn. Daar zijn de jongen zich ook van bewust. We hopen dat onze supporters ons de komende 16 wedstrijden aan komen moedigen om het seizoen met een goed resultaat af te kunnen sluiten. We gaan er samen voor!!!! De sfeer is geweldig in deze groep ondanks waar we tot nu toe staan op de ranglijst!

Groetjes van een trotse leider!!