• De sponsorcommissie is blij te kunnen mededelen dat we weer een nieuwe sponsor aan boord hebben.

  ESJ Financial Engineering is vanaf het seizoen 2021/2022 sponsor van VV Dongen.

  Harm Holierhoek, belastingadviseur bij ESJ: “Ik ben een Dongenaar in hart en nieren en ben trots dat ESJ VIP sponsor is geworden van VV Dongen. Dit is voor ons een mooie manier om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van een voetbalclub die al bijna 100 jaar bestaat en een belangrijke maatschappelijke functie binnen Dongen inneemt. Sport verbindt en wij dragen hier graag ons steentje aan bij.” 

  OVER ESJ 

  ESJ Financial Engineering is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, dat sinds 1981 in vooral Zuidwest-Nederland opereert. Harm: "Ik werk met name voor ondernemers in het MKB segment. In onze advisering hebben wij altijd aandacht voor de privé positie van de ondernemer. Het is van belang dat de klant zowel zakelijk als privé alles goed op orde heeft, zodat hij zich volledig kan richten op zijn bedrijf en het ondernemen. Daar ligt mijn focus. ESJ biedt het beste van 2 werelden. We hebben veel specialistische kennis in huis, zodat als er een bijzonder vraagstuk is, ik altijd een beroep kan doen op een van mijn 180 collega's. Daarnaast blijven we oog houden voor de menselijke maat en werken we voor elke klant met een vast team, in een structuur met korte lijnen".

  ALLES ONDER CONTROLE 

  Wij spreken de taal van de ondernemer en weten wat u bezig houdt. Of we nu advies geven of een jaarrekening samenstellen, onze klant verwacht duidelijkheid. Géén nieuwe problemen, maar oplossingen voor bestaande. Niet kijken naar het verleden, maar een blik gericht op de toekomst. En afspraak is afspraak. Zo zitten wij in de wedstrijd.

  Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen. 

  Wilt u meer weten over de dienstverlening van ESJ, neem een kijkje op de website www.esj.nl of neem contact op met Harm Holierhoek of Wilbert Koreman. Zij zullen regelmatig langs de lijn te vinden zijn. 

  Edwin Vermeulen bedankt namens VV Dongen ESJ Financial Engineering voor deze sponsoring! Ook geïnteresseerd in sponsoring of weet je iemand waarmee we contact kunnen opnemen? Stuur een mail naar: sponsoring@vvdongen.nl