• Kennismaken met een jeugdteam.

    Team JO10-5: Gaan we ongeslagen de winterstop in?

    Sinds september heeft VV Dongen er een gloednieuw jeugdteam bij; de JO-10 5. Negen fanatieke jongens die voor het eerst samen in dit team spelen. Sommige hadden al voetbalervaring en anderen hadden nog niet vaak een balletje getrapt. Maar alle negen delen ze de passie voor voetbal.

    Een nieuw team met nieuwe trainers en dan gelijk samen de competitie in…… Dat was wel spannend. Maar Dani, Eray, Eymen, Jack, Jordi, Ömer, Samuel, Stef en Tymo wisten deze spanning tot nu toe alle wedstrijden om te zetten in winst en één keer gelijkspel. Zo gebeurde het dat ze na de herfstvakantie gelijk twee sprongen in de competitie omhoog maakten. Een hele prestatie van de jongens. En niet alleen de spelers hebben hard samengewerkt om elkaar beter te leren kennen op het veld. Onder de bezielende leiding van trainers Theo en Oguz worden de jongens iedere maandag- en woensdagavond klaargestoomd om op de zaterdagen hun kwaliteiten te vertonen.

    Betrokkenheid en sponsor

    Zowel bij de uit- als de thuiswedstrijden werd er zo vaak als kon ook in ‘de derde helft’ nog even nagenoten, wat lekkers gedronken en gegeten. Door VV Dongen werden ouders ook meer betrokken bij het team. Zo zijn er een leidster, extra coach, vaste thuis-scheids, extra hulptrainer en zelfs een ouder gevonden die beloofd heeft bij warm weer voor verkoeling te zorgen met sponzen. Inmiddels heeft het team zelfs al een sponsor gevonden. Dankzij Safe4you Security zijn de mannen allemaal voorzien van een prachtig trainingspak. Wat een geluksvogels.