• Even voorstellen:

Shanna Stuit nieuwe voorzitter evenementencommissie VV Dongen.

Veel oudere leden herinneren zich wellicht nog wel het Pinksterweekeinde of het beachvolleybalweekeinde bij VV Dongen. Dat waren top ontspanningsdagen buiten het voetbal op sportpark De Biezen. Dat zijn herinneringen die vragen om weer opgepakt te worden. Toch? Na een nieuw hoofdbestuur is er ook een nieuwe evenementencommissie in het leven geroepen. ,,Er bestond dus al een evenementencommissie. De voormalige leden hebben afscheid genomen en zijn er dus nieuwe leden aangetreden,” vertelt kersverse voorzitter Shanna Stuit. Deze commissie bestaat nu nog uit een vijftal leden en is op zoek naar uitbreiding. ,,Wij zouden het toejuichen dat er wat jongere leden de commissie komen versterken. Dan kunnen we een breed scala aanbieden.” Nu bestaat de commissie uit alleen nog maar dames. ,,We hebben pas van de laatste man afscheid genomen. Dus heren of jongemannen, wat houd je tegen?”, merkt Shanna Stuit op.

Geboren en getogen in Rotterdam verhuisde Shanna met haar ouders op 12-jarige leeftijd naar Dongen. De familie heeft een echt geel/blauw hart. Vader is grensrechter bij VV Dongen zaterdag 1. Haar broer is rustend lid bij VV Dongen en haar jongere zus is ook lid van de VV Dongen evenementencommissie. En zoals het de echte Rotterdamse betaamt, is de familie Feijenoord supporter. Ik denk dan gelijk aan onze markante Tinus de Man, de man die de velden, materialen en wat ook VV Dongen was, beheerde als was het van hemzelf! Waarom? Ook een fanatiek Feijenoordsupporter en genieter van evenementen. Zeker als het om het Pinksterweekeinde ging.

,,We willen de vaste evenementen weer een nieuw leven inblazen. Maar we weten dat we op dit moment (Corona-tijd) ook afhankelijk zijn wat kan en mag, en wat niet kan,” realiseert Shanna zich maar al te goed. In ieder geval staat op de kalender de komende sinterklaasviering in gepaste vorm op 2 december. Maar ook het Paas-ontbijt en de Pub-quiz. ,,Ook het altijd geslaagde beachvolleybaltoernooi willen we weer gaan oppakken. Vroeger was dat op het oude parkeerterrein voor de hoofdingang. Dat zal nu mogelijk weer tussen het hoofdveld en kunstgrasveld gaan plaatsvinden.” Voor Shanna is dat de voorlopige de kalender voor dit jaar. Volgende jaar mag die aangevuld worden.

,,Wij staan open voor ideeën en vragen onze leden niet te schromen om deze naar ons te mailen,” besluit Shanna Stuit. ,,En jongelui, interesse in een feestje? Sluit je aan bij onze evenementencommissie en pak je kans!”

Voor ideeën of aanmelden als lid, mail naar: info@vvdongen.nl