Beste VV Dongen Clubgenoten,

Het is weer zover, op zaterdag 24 september aanstaande start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. 80% Van de opbrengst van de loten komt ten goede aan onze vereniging VV Dongen.

Dit jaar wordt de opbrengst van de Grote Clubactie besteed aan de aanschaf van kleine goaltjes en nieuwe voetballen voor de gehele jeugd! “We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel van dit jaar te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

In de week van 19 september zullen de lotenboekjes aan de leiders worden overhandigd met nadere uitleg over de verkoop methode. Er zijn ook dit jaar mooie landelijke prijzen te winnen voor de beste verkopers. VV Dongen zal hun eigen verkopers ook belonen met een tussenstand top 10 verkopers en natuurlijk aan het eind van de actie de top 3 beste verkopers!!

De 2 beste VV Dongen verkopers 2021 zijn onlangs nog beloond met een mooie cadeaubon van Intersport Oosterhout! Dank jullie wel Elise Verheijen en Ryan Veenbergen voor jullie prachtige opbrengst!

Het beste team wat de meeste loten had verkocht was vorig jaar de JO9-3/4.

Zij mochten een wedstrijd van NAC bijwonen.