• De Technische Commissie is verheugd te melden dat Jan Paul van Wijnen naast het hoofdtrainerschap van JO15-1 ook de verantwoordelijkheid gaat nemen over de beloften JO23-1 van VV Dongen.

    Jan Paul wordt gezien als een talentvolle trainer die past in de visie van VV Dongen “groeien van onderuit”.  Hij is inmiddels twee jaar actief binnen de vereniging en zijn ambitie past in de plannen die VV Dongen heeft met jonge trainers uit eigen geledingen. De samenwerking met Mart van Bree (TC) biedt Jan Paul de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. Mart zal verantwoordelijk zijn voor de trainingen en Jan Paul voor de wedstrijden. De samenwerking met Dongen Zaterdag 1 en Dongen Zondag 1 maakt een belangrijk onderdeel uit van deze functie. JO23-1 blijft het opleidingsteam dat spelers uiteindelijk zal leveren aan één van beide prestatieve teams.

    Jan Paul van Wijnen: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik komend seizoen de functie van hoofdcoach van de JO23-1 zal vervullen. Ik kijk ernaar uit om deze getalenteerde groep spelers te begeleiden en samen naar nieuwe successen toe te werken. Naast deze functie zal ik ook de verantwoordelijkheid blijven dragen als hoofdtrainer van de JO15-1. Het afgelopen seizoen heb ik de kans gehad om mijn VC2-certificering te behalen. Deze prestatie kon ik realiseren dankzij de steun en het vertrouwen van VV Dongen, terwijl ik de functie van hoofdtrainer bij de JO15-1 en assistent-trainer bij de JO23-1 vervulde. Deze ervaringen hebben mijn kennis en vaardigheden op het gebied van coaching aanzienlijk verdiept. Ik waardeer het vertrouwen dat VV Dongen in mij stelt en de voortdurende steun van de club en haar leden. Samen streven we naar een succesvol seizoen.”

    Wij wensen Jan Paul veel succes!