• Jeffrey Weterings volgend seizoen trainer/coach beloften O23

    15 mei 2023
  • Jeffrey Wetering terug op het “oude nest”.

    Na omzwervingen bij Sarto O17 en RFC O19 en een diploma UEFA B Youth rijker keert Jeffrey terug bij zijn oude liefde VV Dongen. De club die hij verliet in 2021 omdat op dat moment de persoonlijke ambities niet konden worden ingevuld door de vereniging. Met ingang van het volgende seizoen is deze mogelijkheid er wel en pakt Jeffrey deze uitdaging met twee handen aan.

    Jeffrey gaat als trainer/coach de O23 van VV Dongen onder zijn hoeden nemen. Deze beloften die enkele jaren geleden, onder leiding van Lars Jansens (nieuwe trainer Zaterdag 1), als opleidingsteam voor de selecties Zondag 1 en Zaterdag 1 werd opgericht, krijgt hierdoor een trainer met de juiste opleiding en nodige ervaring die Jeffrey inmiddels heeft opgedaan.  Naast de jaren als jeugdtrainer bij VV Dongen en ook te kijken in de keuken bij andere verenigingen weet Jeffrey goed wat hij wil . Trainer worden is vooral ervaring opdoen en jezelf blijven ontwikkelen.

    De komst van Jeffrey past ook precies in de visie die we als bestuur blijven nastreven. “Groeien van onderuit” blijft de rode draad waar we aan vast blijven houden en daarom zijn we er trots op dat we aan het beleid kunnen blijven voldoen daar waar mogelijk. Dit geldt voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. We vertrouwen op een fijne samenwerking.