• Jeugdcommissie

Timmermans, FrankCoordinator JO11
    Verharen, SuzanneCoordinator JO9 / JO7
    Sanden, Yvonne van derCoordinator JO9 / JO7
  • De jeugdcommissie van VV Dongen is aanspreekpunt voor iedereen die met de jeugd te maken heeft. Deze bestaat uit de voorzitter, secretaris en de coördinatoren van de verschillende leeftijdscategorieën. Zij vergadert een keer per maand en is niet alleen verantwoordelijk voor ontwikkeling, uitvoering, evaluatie en verbetering van het jeugdbeleid maar ook voor het soepel laten verlopen van alle activiteiten binnen de jeugd. Dat laatste doet de commissie veelal samen met andere commissies.

De coördinatoren zijn de spin in het web voor hun leeftijdscategorie en zorgen voor de uitvoering van het opgestelde jeugdbeleid bij vv Dongen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor trainers en leiders bij vragen/opmerkingen met betrekking tot teams en spelers, wedstrijden, trainingen, kleding, enzovoorts. Eerste aanspreekpunt voor ouders zijn de leiders en trainers. Mocht er behoefte zijn aan ondersteuning of bemiddeling, dan komt de coördinator in beeld. Daarnaast verzorgt de coördinator de elftalindelingen voor de lagere teams. De indeling van de selectieteams wordt door de selectietrainers gedaan. Bij alle teams worden alle spelers gescout. Dit betekent dat door trainers wordt vastgelegd per speler wat diens kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Dit is mede input bij de elftalindelingen.

Leidersoverleg:

Op uitnodiging van de jeugdcommissie vindt er tweemaal per jaar overleg plaats tussen de leiders van alle jeugdteams met de jeugdcommissie. Doel van dit overleg is om de leiders een structureel platform te geven waarin zij alles kunnen bespreken met de coördinatoren van de jeugdcommissie m.b.t. het reilen en zeilen van onze activiteiten.