• JO10-2 wint Bram Blom Cup in Papendrecht

   

  Op Tweede Paasdag vertrok het JO10-2 team van VV Dongen in alle vroegte, terwijl de meesten kinderen hun paaseieren nog moesten zoeken, naar VV Papendrecht om mee te doen aan de Bram Blom Cup.

  VV Dongen zette in de eerste twee wedstrijden gelijk de toon door respectievelijk met 2-0 van ARC en 4-0 van VV Spirit te winnen.

  Hierna mochten zij zich opmaken voor de derde pot tegen VV Papendrecht, helaas verloren zij die met 1-2. Hierna werd de koppositie in het klassement ook overgenomen door Excelsior, waar we daarna gelijk tegen moesten spelen. Hier herpakte onze 10-2 zich mooi en liet de koploper op dat moment even zien wie de baas was, door met 5-0 te winnen van Excelsior. Na deze wedstrijd werd het spannend in het klassement. De 10-2 voerde het klassement aan met maar 2 punten verschil op Excelsior. Deze wisten ook nog hun laatste pot te winnen, waardoor we genoodzaakt waren om de laatste wedstrijd tegen EBOH te winnen of gelijk te spelen. Het werd het laatste, waardoor we het toernooi op een mooi positief doelsaldo wonnen.

  Het was een prima georganiseerd toernooi door VV Papendrecht. De medailles, snoepzak en uiteraard de beker ging mee naar Dongen.

   

  Het bestuur feliciteert de JO10-2 met dit mooie resultaat!