• Voetballen bij VV Dongen vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Bij VV Dongen zijn we weer druk bezig met de indeling van de jeugdteams. Deze indeling is op basis van leeftijd, schooljaar, klasgenootjes, vriendjes en of vriendinnetjes en interesses.

Vanaf 5 jaar kun je bij ons al gaan voetballen. Juist op deze jonge leeftijd is de betrokkenheid van ouders van groot belang. Het is niet alleen fijn dat je ouders er bij zijn als je sport maar is ook nodig omdat we verwachten dat je ouders actief meedoen in de vereniging. Bijvoorbeeld als leider of als vrijwilliger in een andere rol. Je zult merken dat de saamhorigheid bij elke bijeenkomst erg leuk is.

Goed voor de ontwikkeling

Voetballen is niet alleen erg leuk en volkssport nummer 1, maar is ook erg goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Ze worden niet alleen fitter en leniger maar leren ook samen te spelen, om te gaan met winst en verlies en door te zetten als het moeilijk wordt. Nog belangrijker het ontwikkelen van sociale vaardigheden en vriendschappen voor het leven. Wie gevoetbald heeft kan dat beamen.

Daarom voor de kinderen die nog geen lid zijn en graag bij VV Dongen willen beginnen aan een sportieve, leuke en leerzame tijd: meldt je nu aan, nog voor het nieuwe seizoen begint. Dan ben je er vanaf de eerste training bij.

Dus jongens en meisjes, vul het inschrijfformulier in op de site van VV Dongen en er zal contact met je worden opgenomen over hoe je mee gaat doen.

Inschrijven doe je hier: https://www.vvdongen.nl/club_aanmelden

Tot snel!

De jeugdcommissie