• Lars Jansens volgend jaar hoofdtrainer Dongen Zaterdag 1

  Voor de mensen die VV Dongen volgen is het geen grote verrassing. Eindelijk kwam de definitieve bevestiging dat Lars Jansens de nieuwe hoofdtrainer van Dongen Zaterdag 1 wordt en daarmee de opvolger wordt van Luke van Overbeek.

  Lars (32) is een jongen van de club. Als voetballer, jaren deel uitgemaakt van de selectie, koos hij al op jonge leeftijd voor het trainersvak. De laatste jaren zeer succesvol met de beloften O-23 haalde hij het hoogste niveau, divisie 1.

  De ambitie van Lars strookt met de ambities die VV Dongen heeft met Dongen Zaterdag 1.

  Dit team moet vanuit een stabiele basis (in de derde klasse) doorgroeien en mee gaan doen om de prijzen

  De ontwikkelingen bij de jeugd van VV Dongen zal hier de komende jaren ondersteuning aan moeten bieden. Dit past in de totale visie die de club al jaren nastreeft en dat is “Groeien van onderuit”. Dit geldt voor de gehele vereniging, dus niet alleen spelers maar ook voor trainers.

  Natuurlijk is het niet voor elke speler een vanzelfsprekendheid om vanuit de beloften O-23 door te kunnen groeien naar het niveau van Dongen zondag 1, derde divisie.

  Het alternatief voor deze ambitieuze voetballers om onder een goede trainer deel uit te mogen maken van het ook zeer prestigieuze Dongen zaterdag 1 in de derde klasse is natuurlijk fantastisch.

  Zeker als VV Dongen het vertrouwen heeft dat met Lars Jansens, als hoofdtrainer, Dongen Zaterdag 1 in de regio zijn stempel kan drukken en dit volledig in lijn is met de weg die we als VV Dongen zijn ingeslagen.