• Ook Mart van Bree weer trainer JO-19 voor volgend seizoen.

Het mag geen verrassing zijn dat Mart van Bree zijn schouders er weer onder zet om JO-19, voor het seizoen 22/23, weer klaar te stomen voor de volgende stap.

De Technische Commissie is zeer verheugd dit te melden omdat het past binnen de visie van de club.

“Mart is een trainer die met al zijn ervaring perfect in staat is om een brug te slaan tussen jeugdvoetbal en seniorenvoetbal. Dit is de leeftijd waar voetballers keuzes maken en met de hulp van Mart in staat worden gesteld zich voor te bereiden op de beloften JO23 van VV Dongen."

Mart heeft een rijk verleden binnen VV Dongen en kent de clubcultuur als geen ander. De kenners weten dat hij veel vraagt van zijn spelers en degene die onder hem getraind hebben bevestigen volmondig dat het een leerzame tijd is geweest.

We wensen Mart en de "leergierige" jongens veel succes!