• Mooie prestatie 11-2, zowel voor als tijdens de winterstop

• Winterkampioen en winnaar DDOO-Cup.

Enthousiast maar zenuwachtig kwamen ze het veld op. Een thuiswedstrijd. De laatste wedstrijd van tweede competitieronde moest gespeeld worden en ook het periodekampioenschap moest nog beslist worden. VV Dongen had op papier de betere kansen. Maar zie dat maar eens in zo’n spannende wedstrijd waar te maken.

Tegenstander was  SC ’t Zand. Het fluitsignaal gaf de start van de wedstrijd aan. Het eerste doelpunt viel aan de kant van Dongen: 1-0. Maar al snel volgde daar de gelijkmaker voor ’t Zand. Halverwege de wedstrijd stond het nog steeds 1-1. Maar zoals we al eerder hebben gezien dit seizoen, doen de spelers van JO11-2 het ontzettend goed op de ranja van VV Dongen. Want na de rust gingen ze als een speer. Er werd goed overgespeeld en alle spelers zaten vol vuur. Ze gingen ervoor! En zo volgde de 2-1, 3-1, 4-1. De wedstrijd eindigde met een fantastische 5-1 score. Deze winst zorgde ervoor dat de JO11-2 als periodekampioen de winterstop in ging. En dit werd natuurlijk gevierd met medailles voor alle spelers en frietjes in de kantine.

En wat ook nog ontzettend sportief was van SC ’t Zand: alle spelers en de coach vormden een erehaag , waar de spelers van de JO11-2 doorheen konden lopen. Fantastisch gedaan jongen en meisje en in het nieuwe jaar gaan we er weer vol voor!