Super De Boer steunt VV Dongen
donderdag 5 april 2007 - 16:36

Omdat Super de Boer Jos Sengers te Dongen alle verenigingen in onze gemeenschap een steuntje in de rug wil  geven, krijgen wij de kans om via de Super de Boer onze kas te spekken.

D a a r   d o e n   w i j   g r a a g   a a n   m e e   !

Vanaf maandag 9 april t/m zaterdag 30 juni 2007 ontvangt u bij Super De Boer te Dongen aan de Hoge Ham  bij iedere besteding van € 20,-- een gratis muntje. Dit muntje vertegenwoordigt een waarde van € 0,20

Deze munt[en]  kunt u  vervolgens bij het spaarsysteem in de winkel in de spaarpijp van ónze vereniging stoppen.

Alle munten die wij als vereniging op die manier verzamelen, worden omgezet in een geldbedrag, welke aan het einde van de actie aan ons wordt overgemaakt.

Totaal zijn er  Duizenden Euro’s   te verdelen. Wij hopen natuurlijk op een flink deel daarvan, maar dat hebben we zelf in de hand!

Op zaterdag 7 juli wordt op een feestelijke wijze de uitslag bekend gemaakt om 14.00 uur in de Super de Boer.

Doe mee en steun onze vereniging / club !

P.s.: Zegt u het ook even tegen uw buren, familie, vrienden en kennissen !

Meer informatie bij de penningmeester of sekretaris.