Herhaalde oproep !!
woensdag 18 april 2007 - 22:04

Herinnering:

Om invulling te gaan geven aan "meer foto's op de website" zoekt de websitecommissie een vrijwilliger die bereid is om de wedstrijden van VV Dongen 1 vast te leggen met een fototoestel. Daarmee kunnen we dan de website verlevendigen door wekelijks van de wedstrijd van het eerste elftal wat beeldmateriaal toe te voegen aan het verslag. De layout van de homepage is inmiddels daarop al voorbereid, dus het zou leuk zijn als er wat meer foto's van ons eerste elftal op kwamen. En dat hoeft helemaal niet zo professioneel te zijn als in de krant of wat voor blad dan ook. Een paar foto's is al een fikse vooruitgang. Dus voel je niet bezwaard en geremd. Zeker als je deze wedstrijden toch al vaak bezoekt (of alleen de thuiswedstrijden), stop dan ff een camera in de zak en schiet een paar foto's. Het is allemaal digitaal dus kost niks alleen een beetje tijd. Als je dit wat vind, laat het ff weten dan komt de rest vanzelf.

Gaarne reactie naar de websitecommissie via :
jaka1@home.nl