Vrijwilligersavond
donderdag 19 april 2007 - 09:18

Vrijdag 27 april Vrijwilligersavond

Aanvang 20.00 uur

Voor alle vrijwilligers van VV Dongen is er weer een avond gepland om het afgelopen seizoen onder het genot van een drankje en een hapje te evalueren. Het is een traditie geworden dat we het seizoen afsluiten met deze avond.

Het bestuur heet u dan ook graag van harte welkom op deze avond. Wij danken u voor de grote inzet en hopen natuurlijk volgend seizoen ook weer op uw steun. Een vereniging is afhankelijk van zijn vrijwilligers en zonder deze mensen kan een club zoals vv Dongen niet bestaan. Natuurlijk komen er nog toernooien en evenementen zoals het miniveld toernooi op 17 mei, Pré-Beachparty op 25 mei en het Brabers Beachvolleybal toernooi op 9 en 10 juni waar we elkaar ook zeker en vast tegen zullen komen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Dongen