Voorbeschouwing Dongen - Halsteren
donderdag 19 april 2007 - 18:14

Na een prachtige week mogen we zondag weer aan de bak. Het gaat goed met Dongen en dat vinden we natuurlijk heerlijk.
Dongen zit nu in de hoek waar GEEN klappen vallen, maar zorgt ervoor dat onze tegenstanders in die hoek tercht komen. Na de enerverende wedstrijd tegen RCS is het nu de beurt aan Halsteren.

Drie keer op rij is van deze ploeg verloren en het wordt tijd dat we eens een keertje van die jongens gaan winnen.
Het zou weer twee doelen dienen : het eerste doel....we zouden een keer de punten thuis houden en het tweede doel....we blijven in de race om de periode
"Het zou een toetje op de competitie zijn " aldus Ahmet Turkucu

Profiel Ahmet Turkucu
leeftijd 22 jaar
selectiespeler sinds 2002     3 jaar SCO en 1 jaar Dongen
lid van Dongen sinds 2006
positie middenvelder / aanvaller

Pas na de winterstop is Ahmet een vaste kracht voor het eerste en bij de vraag hoe dat is gelukt zegt Ahmet dat hij "zijn voeten altijd laat spreken '
'Ik ben niet de man van de opsmuk , ik gebruik mijn eigen kwaliteiten en laat me door niemand uit balans brengen "
Ahmet had geen moeite om zich aan te passen binnen de groep. Na een aantal zware blessures is hij sinds begin van seizoen 2006 - 2007 onderdeel van de selectie. Hij heeft hard moeten werken om een plaats in Dongen 1 te veroveren . Hij verloor 23 kilo en liet de trainers zien dat hij wilde werken.
Presteren en "doelpunten scoren in Dongen 2 "aldus Ahmet.
"Na de wedstrijd met Dongen onder de 23 tgen NAC werd ik door de trainer bij Dongen 1 gezet. Ik vond de overgang prachtig, want nu kreeg ik loon naar werken en ik had ook geen moeite om aan te sluiten. Het zijn allemaal goeie kerels en ik voel me erg thuis bij Dongen "
Volgens Ahmet is het zelfvertrouwen binnen de groep erg gegroeid de laatste weken. "We scoren , we creeeren kansen en we willen voor elkaar werken. Het zou leuk zijn om te zien hoe we ons tegen teams uit de 1e klasse houden. We hebben tenslotte ook goed gespeeld tegen DESK ( 4 - 3 winst ) en tegen NIVO Sparta ( krappe 2 - 1 verlies ) ....toch twee geduchte 1e klassers. Ik vind het alleen maar leuk !"

Ahmet ziet het zondag helemaal zitten ; " 3 - 0 voor Dongen met 1 doelpunt en 1 assist van mijn kant !!! "
We zijn erg benieuwd

Tot zondag op het sportpark....het kan weer mooi worden