F2 kampioen
maandag 23 april 2007 - 21:53

Zaterdag 21-april 2007

VV Dongen F2 voorjaarskampioen 2007

Afgelopen zaterdag werd er door de F2 van VV Dongen gestreden om de titel van de voorjaarscompetitie tegen Jeka.

De F2 zou aan gelijk spel genoeg hebben om kampioen te worden.

Desondanks ging men na een zeer sterke 1e helft met een achterstand van 0-1 de rust in.

De 2e helft was zeer spannend en het leek er even op dat het kampioenschap voor de jongens er niet in zou zitten. De massaal aanwezige toeschouwers werden al wat stiller en het spanddoek werd opgerold.

In de laatste minuut kreeg Dongen nog een laatste corner mee.

Deze werd door Jeroen Hultermans genomen, via de heup van de tegenspeler werd de gelijkkmaker gescoord en was de eindstand 1-1. Niet lang daarna klonk het eindsignaal van de wedstrijd.

Voor de F2 was dit voldoende om kampioen te worden. De ontlading bij de jongens en puibliek was grandioos. Een zeer pittige wedstrijd met een fantastische afsluiting. Jongens proficiat!!