Penaltybokaal seizoen 2006-2007
zondag 29 april 2007 - 23:37

Finale  penaltybokaal C,D en E jeugd VV. Dongen seizoen 2006-2007

Bij de laatste thuiswedstrijd die Dongen 1 moest spelen op 22 April tegen Halsteren werden in de rust van de wedstrijd en na afloop de finale,s gespeeld vam de penaltybokaal 2006-2007.

In de rust van de wedstrijd van ons eerste team, werden de finalisten van de D en E jeugd opgeroepen door de speaker om hun finale ronde te spelen.

Bij de Djeugd hadden zich deze middag acht spelers geplaatst,waarvan er twee in de voorronde al drie keer gescoord hadden en verzekerd waren van plaats een en twee.

Raimond Heijne en Jan Gerrits van de D1 streden hier voor de eerste twee plaatsen.

Jan Gerrits was deze middag de beste schutter door de reservedoelman van Dongen 1 Rob Roovers twee keer het nakijken te geven.

Raimond Heijne werd bij de D jeugd tweede en de beker voor de 3e plaats ging hier naar Wouter Dirven.

Bij de E jeugd hadden zich in de voorronde drie spelers geplaast die drie keer hadden gescoord.

Jochem Vogels,Mitchell van Aard en Martijn Kemmeren streden hier voor de drie bekers bij de E jeugd.

Mitchell van Aard werd bij de E jeugd eerste.Martijn Kemmeren kon de beker voor de 2e plaats mee naar huis nemen en Jochem vogels werd hier 3e.

Na de wedstrijd van Dongen 1 kwam de C jeugd aan de beurt.

Hier hadden zich negen spelers geplaatst die in de voorronde allen drie keer gescoord hadden.

Hier was Michael Heijne deze middag de beste schutter,die de beker voor de eerste plaats mee kon nemen.

Yunus Ozdimer werd tweede en de beker voor de 3e plaats ging naar Vince van Miert.

De prijzen voor de winnaars werden door de veteranen Ad Roovers en Toon Bakx uitgedeeld die deze middag met omroepster Anja Hartmans en Jozef Oomens die jaarlijks dit evenement organiseerd.

Bijgevoegd foto,s winnaars

Jozef Oomens Webside VV, Dongen