Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Toernooiwinst F2
zondag 6 mei 2007 - 11:58

1

F2 Dongen zet kampioensreeks voort

 

Afgelopen zaterdag 5 mei speelde het succesvolle F2 team van VV Dongen een Toernooi bij de VV Maliskamp te Maliskamp (nabij Rosmalen).  De eerste wedstrijd moest al om 9 uur gespeeld worden, waardoor de jongens al om half 8 verwacht werden bij VV Dongen.

 

De eerste wedstrijd moest tegen Schijndel gespeeld worden. Ondanks het vroege tijdstip van de wedstrijd waren de jongens al zeer scherp. Voordat de tegenstander het in de gaten had kwam Dongen op een ruime voorsprong. Deze werd gedurende de wedstrijd verder uitgebouwd tot een eindstand van 7-0. De volgende wedstrijd moest aangetreden worden tegen Essche Boys. Gelukkig hadden Mark en Frank (leiders) deze tegenstander uitgebreid gescreend. De jongens kwamen dan ook goed voorbereid het veld op, Ook deze wedstrijd werd met een ruime voorsprong gewonnen (4-0). De 3e wedstrijd moest aangetreden worden tegen Emplina. Dit bleek de grote concurrent in de naderende titelstrijd. De spanning was dan ook te snijden. Dongen kwam gelukkig al snel op voorsprong. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden. Door de 1-1 in de laatste minuut werd afgesloten met een gelijk spel. Door dit gelijke spel moest de laatste wedstrijd tegen Triborg gewonnen worden om ook hier de titel te pakken. Deze spannende ontknoping zorgde zelfs dat de twee aanwezige moeders ontdooiden (Het was zo koud volgens de dames). De wedstrijd was van het begin tot het einde spannend. Ondanks een veel sterker dongen lukte het de F2 maar niet om te scoren. Lat, paal , keeper, net naast, alles zat tegen. Gelukkig wist dongen in de laatste minuten toch nog 2 keer te scoren waardoor de eindstand 2 nul werd. 

 

De ontlading was groot. Het succesvolle team had weer een titel binnengesleept. Gefeliciteerd jongens!. Jullie hebben een fantastisch seizoen gedraaid.