Dino's Eetcafe wint miniveldvoetbal
maandag 21 mei 2007 - 16:48

Op Hemelvaartsdag 17 mei j.l. is wederom het miniveldvoetbal toernooi gespeeld. Er deden dit jaar 16 teams mee en er was tevens een grote publieke belangstelling. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Dino's Eetcafé met o.a. Stijn Biemans en Osman Erbas in de gelederen. De finale werd gewonnen met 3-2 van de winnaar van het afgelopen jaar Snoeren Bouwmanagement. Dino's Eetcafé was tevens hoofdsponsor van dit toernooi en kon zo terug kijken op een succesvolle dag.

De dag begon om 9.30 uur en eindige door enige vertraging rond 17.00 uur. De enige smet op deze dag was dat de speler Henry Berger van de Beekers door een ongelukkige actie zijn bovenbeen brak. Wij wensen Henry veel sterkte en een voorspoedig herstel toe.

Dino’s Eetcafé was deze dag hoofdsponsor en had tevens de mogelijkheid zijn heerlijke broodjes Döner Dürüm aan de man te brengen wat hem aardig lukte. Kortom het was een combinatie van sport met een Bourgondische inslag. De poules waren ingedeeld in een recreantenafdeling en een afdeling voor prestige. Zo konden dus veel teams aan het evenement deelnemen wat dan ook een feit was. Teams zoals Young en Strong met o.a. Hans Kuijsters, Marcel de Leeuw, Peter Loonen en Jan B in de gelederen waren ook weer van de partij. Ze begonnen met een selectie van 12 spelers maar na twee wedstrijden werd de selectie aardig uitgedund en was het meer Old dan Strong. Toch zien we jullie volgend jaar graag weer terug jongens.

De dag eindigde met Disco Lucky Shot en er werd nog aardig feest gevierd. We hopen volgend jaar wederom alle teams te mogen ontvangen en streven ernaar nog meer inschrijvingen te krijgen voor dit leuke evenement. Vrijdag 25 mei a.s. hebben we alvast een voorloper op het Brabers Beach Volleybal Toernooi in de vorm van een Prébeach Party. Vervolgens eindigen we dit seizoen met het Brabers Beach Volleybal Toernooi op 9 en 10 juni a.s. ( waarvan op 9 juni met een feestavond). We zien u dan graag weer verschijnen om samen met ons het seizoen af te sluiten.

Tot dan.

De Evenementencommissie.