Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Selectie-uitje 2007
dinsdag 29 mei 2007 - 20:12

59

Afgelopen zaterdag is een grote groep van de selectie op pad geweest. Onder de bezielende leiding van Frank van Heteren en Mathieu Kops heeft iedereen goed gefeest en zichzelf uiteraard voorbeeldig gedragen!

Er was voor de voetballers een paintball middag georganiseerd in de bossen van Valkenswaard. Klokslag 14.36 uur vertrokken we vanaf de kantine met een bus richting Valkenswaard. Na uiteindelijk via een tussenstop te zijn gearriveerd op de lokatie, kregen we instructies over paintball. Iedereen werd voorzien van een beschermend masker en we werden in het slagveld losgelaten als een stel volwaardige militairen.

In een hevige veldslag, waarbij de veilige schotafstand van 10 tot 15 meter zelden in acht werd genomen, weerde iedereen zich kranig. De een koos voor een kamikazetechniek, terwijl anderen als een team probeerden de flanken te veroveren. Al met al een succes! De uiteindelijke winnaar was dan ook van ondergeschikt beland. Alhoewel, de vrouwelijke troopers verdienen een groot compliment. De dames verdedigde het fort met volle overgave!

Nadat iedereen zich onder het heerlijk koude water weer had opgefrist vertrokken we naar de barbecue. Het eten was prima geregeld en het bier was maar moeilijk aan te slepen. Omdat de serveerster eigenlijk alles zelf moest regelen, namen sommige jongens het initiatief om zelf maar bier te tappen! Toen iedereen zijn buik vol had liet Frank zich van zijn beste kant zien. Hij zette zich achter de piano en schudde zowaar een paar legendarische jazznummers uit zijn mouw. Tevens werden een aantal verzoeknummertjes gespeeld en de toon was gezet.

Iedereen was al aardig beschonken toen we met de bus weer vertrokken. Eindhoven was de volgende bestemming. Na een heftig busritje (mede dankzij de chauffeur) arriveerden we op het station waar we alle tassen in de kluisjes achterlieten. We liepen naar het centrum en kwamen bij De Vooruitgang, of was het nou De Vooruitgang?! Het was in ieder geval gezellig.

Teruggekomen op het station bleek deze dicht te zijn! Wie had dat verwacht om kwart over twee 's-nachts!? Voor de tassen moest dus een andere oplossing gevonden worden. De organisatoren besloten de tassen de volgende ochtend om 9.00 uur op te halen. Ons respect! Trouwens, mochten jullie het volgend jaar weer willen organiseren zullen er weinig mensen tegenstribbelen. Maar goed, ik werp maar een balletje op uiteraard.

De nieuwe buschauffeur was iets minder gezellig dan de vorige maar volbracht zijn taak dit zootje ongeregeld snel naar Dongen te rijden. We konden allemaal terugzien op een zeer geslaagde avond.

Nogmaals: Organisatoren bedankt!

PS: Anekdotes over dit geslaagde selectie-uitje kun je kwijt bij de Wist u datjes!