Marlou Peeters (B1) in Oranje
woensdag 30 mei 2007 - 08:53

KNVB-coach Hesterine de Reus heeft twintig spelers geselecteerd voor het oefentoernooi van het Nederlands team voor speelsters onder 17 jaar, dat van 4 tot en met 7 juni wordt gehouden in Tegelen.

De meisjes Onder 17 spelen in ieder geval tegen Zweden, op 5 juni bij Sportclub Irene in Tegelen (aanvang 19.45 uur). Op 7 juni volgt de tweede wedstrijd, maar de tegenstander is afhankelijk van de eerste resultaten. Er wordt die dag gespeeld om de eerste, of de derde plaats. De andere teams op het evenement zijn Duitsland en Zwitserland.

De selectie wordt nog teruggebracht tot achttien speelsters. De voorlopige selectie van De Reus ziet er als volgt uit:

Carmen Manduapessij (Be Quick 1887), Cynthia Beekhuis (WWNA), Daisy Beek (VV Reuver), Daniëlle van de Donk (SV Valkenswaard), Denise van Luijn (Delta Sport'95), Giséle Fraikin (Scharn), Hélène Heemskerk (SV Zevenhoven), Jette van Vlerken (RKVVO), Kika van Es (Olympia'18), Lianne de Vries (Amstelveen Heemraad), Lucienne Reichardt (CVC Reeuwijk), Mandy van den Berg (Westlandia), Mandy Versteegt (Sportlust'46), Marloes Hulshof (De Tukkers), Marlou Peeters (VV Dongen), Renate Jansen (VV Kagia), Roos Kwakkenbos (VV Schoonhoven), Suzanne de Kort (RKSV Bekkerveld), Tessa Oudejans (RKSV Pancratius), Vanity Lewerissa (SC Jekerdal).