Beachtournament 2007
dinsdag 19 juni 2007 - 11:08

Na al die voorbereidingen van de afgelopen weken was het nu dan eindelijk zover. Het weekend van 9 en 10 juni zouden we weer te vinden zijn op de velden gemaakt op het parkeerterrein. Mede mogelijk gemaakt door Brabers Bestratingen en Rutters Transport.
Zaterdag was iedereen op tijd aanwezig en we konden mooi om 10 uur beginnen met het toernooi. Helaas vielen er wel enkele buien deze dag, maar dat mocht de pret niet drukken en er werd dan ook vrolijk verder gevolleybald.
Rond 5 uur was het einde van de eerste dag in zicht, tenminste voor het dagprogramma. Vanaf half 9 's avonds was de kantine weer gevuld met feestgangers en er werd stevig gedanst.
De volgende dag zouden we weer vroeg beginnen dus rond half 2 ging de muziek af.
Zondag duurde het ff voordat iedereen op gang was en voordat alle teams er waren, maar de zon begon zelfs te schijnen dus we mochten niet klagen. Rond 2 uur was het tijd voor de finales. Deze waren allemaal erg spannend!
Maar de uiteindelijk winnaar van het toernooi is : "Wie ruimt dees op? " geworden, het team van Robbert Beex, Rene de Jong en Marc Oomens. Erg leuk, want tot 2 jaar geleden zijn hun altijd de organisatie geweest van dit toernooi!
Na de prijsuitreiking was er een optreden van René Broeders samen met Marinda, zij zingen ook voor KIKA, dus naderhand werd er ook nog met de pet rondgegaan voor deze geweldige stichting.
Daarna ging het feest gewoon verder, jong en oud stonden op de dansvloer elkaar een beetje uit te dagen. En toen zette Freek het liedje It's like that, van RUN DMC op en werd er flink gebatteld.
Met als winnaar... de oudjes..
Al met al was het een mooi weekend! En wij willen hier graag een aantal mensen voor bedanken!
Brabers Bestratingen
Rutters Transport
Dino's eetcafe
Rens en Freek lsaudio
Alle mensen die in de voorbereidingen en op de dagen zelf hebben meegeholpen!
En natuurlijk de deelnemers!
Het was een toptoernooi, Bedankt!

De evenementencommissie