Super de Boer actie levert 475,20 op!
maandag 9 juli 2007 - 10:06

Afgelopen zaterdag werd op een feestelijke wijze de uitslag van de Super de Boer actie t.b.v. alle verenigingen in onze gemeenschap bekend gemaakt. We vonden het van groot belang om met een goede delegatie namens VV Dongen hierbij aanwezig te zijn. Chris vd Waarden als secretaris/fotograaf met zijn zoons vergezeld door voorzitter Jeugd/sponsorzaken Peter Gerrits en Jan Gerrits commissielid sponsorzaken met Jan jr.

De actie liep van 9 april t/m 30 juni waarin de klant bij besteding van €20,- een gratis munt van 0,20 eurocent kreeg die men vervolgens in de spaarpijp kon stoppen van één van de vele verenigingen.

We eindigde op de tweede plaats ( net voor onze fijne collega’s van DVVC ) met een bedrag van maar liefst €475,20 wat omgerekend toch 2376 munten zijn. Dit betekent dat vele mensen onze vereniging in een hoog vaandel hebben staan en zo onze club hebben gesteund, tevens is het een prachtig gebaar van de familie Sengers van Super de Boer die deze actie hebben gehouden voor de Dongense gemeenschap.

Op de eerste plaats eindigde de organisatie van de zomerspelen die met maar liefst €1600,- hun kas kon spekken wat overigens een terechte uitslag is omdat deze instelling erg veel doet voor de Dongense gemeenschap.

We willen iedereen die de voetbalvereniging VV Dongen een warm hart toe draagt nogmaals bedanken voor hun donatie.

Het gewonnen bedrag kunnen we erg goed gebruiken als vereniging en zal dan ook zeker goed besteed gaan worden.

Rest ons u allen nog een fijne vakantie toe te wensen en we zien u weer graag terug in het nieuwe seizoen op ons sportpark “de Biezen”.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Dongen