Pi-air op de foto met de F5
zondag 19 augustus 2007 - 18:09

Vandaag hadden wij het Drimmelen toernooi bij Madese boys op het programma staan.
Toen we net omgekleed waren zagen ons massaal meegereisde supporters Pierre van Hooijdonck lopen. Vooral de vrouwen zagen hun kans schoon en vlogen op hem af, om te vragen of hij op de foto wilde. Zijn antwoord was dat hij in Made was om naar zijn zoontje te komen kijken en niet om op de foto te gaan. Maar onze supporters laten zich niet zomaar uit het veld slaan. En ze vroegen het nogmaals met een vriendelijke alstublieft erbij. Pi-air kon dit natuurlijk op deze manier niet meer weigeren, dus konden wij (de F5) met Pierre op de foto. Andere clubs probeerden Pierre ook zover te krijgen maar dat lukte niet meer. De foto is gemaild naar de site van vv Dongen.
Het toernooi kon vor ons niet meer stuk. Wij hebben heel goed gevoetbald met zijn allen. In de poule zijn we eerste geworden en daarom stonden we in de finale. De finale ging tegen DVO F2 we kwamen na een minuut of vijf op 1-0 voorsprong door een schitterende sprint met de bal aan de voet van Rick die de bal uiteindelijk koelbloedig in de goal schoot. DVO kwam na een counter met een mazzelgoal op 1-1. Rick was daarna nog een keer getackeld maar de scheidsrechter vond het geen penalty maar een vrije trap. Hier waren de meningen over verdeeld. Het bleef dus bij 1-1 Waarop er penalty's genomen moesten worden. Ook hierbij speelde de scheidsrechter een dubieuze rol. Hij liet namelijk een gestopte penalty van onze keeper overnemen die daarna wel doel trof, waardoor wij deze finale onverdiend verloren. De scheidsrechter was overigens van DVO zelf. Maar toch een heel goed toernooi gespeeld van ons. Een geweldige inzet, nu op naar de competitie daar gaan we vol zelfvertrouwen op 1 September aan gaan beginnen.

Ron