Penaltybokaal Seizoen 2008-2009

AAN ALLE LEIDERS VAN DE C,D, EN E JEUGD

VV. DONGEN

PENALTYBOKAAL-PUPIL VAN DE WEEK SEIZOEN 2008-2009

-         Ieder team van de C,D, en E jeugd kan meedoen aan deze activiteit.

-         Als Dongen 1 thuis speelt is er een pupil van de week en wordt er door de betreffende team gestreden om de penaltybokaal.

-         In onderstaand schema is te zien bij welke wedstrijd je team aan de beurt is.

-         LET OP,WAAR MOGELIJK STAAT DE DATUM VERMELD.

INDIEN EEN WEDSTRIJD VAN DONGEN 1 WORDT AFGELAST,DAN BLIJFT HET TEAM AAN DE BETREFFENDE WEDSTRIJD GEKOPPELD.IN DE TWEEDE HELFT VAN DE COMPETITIE DIEN JE ZELF OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE THUISWEDSTRIJDEN VAN DONGEN1.

-         Je kiest of loot uit je team een pupil van de week,bijvoorbeeld:door goede inzet,altijd

-         Op de training of een voorbeeld voor andere spelers.

-         De pupil van de week is bij thuiswedstrijden van Dongen 1 de gast van de selectie.Om13.00 uur is de pupil,tezamen met de leider aanwezig op het sportcomplex.Hij meld zich dan bij de elftalleider Frank van Heteren.De pupil wordt dan voorgesteld aan de trainer en spelers. Hij is bij de wedstrijdbespreking aan wezig,kijkt rond als de spelers worden gemasseerd,doet mee met de warming up op het veld en is bij de nabespreking.

-         De leider van het team blijft zij spelers begeleiden

-         Voor de wedstrijd geeft de leider een lijst met namen door aan de man van de zondagdienst met daaop de volgorde van het penalty nemen en de vermelding van de pupil van de week. Deze lijst is voor de stadionspeaker.

-         In de rust nemen alle spelers 3 penaltys op de reservekeeper van Dongen 1

-         De E teams mogen de bal op 7 meter van het doel leggen.

-         Na afloop van het penaltyschieten krijgt iedere speler een consumptie in de kantine.

-         De leider kan deze consumptiebonnen bij de bar ophalen.

-         Het is leuk als het team of de pupil van de week een stukje schrijft voor het biezenmatje of Web-Side

-         De einduitslag dien je in te leveren bij Jozef Oomens.

-         E-mail: oomensjoost@home.nl

Datum                    wedstrijd                            team

14 SEPT. 2008  DONGEN 1- THEOLE 1      C1

28 SEPT. 2008  DONGEN 1- INTERNOS 1       C2

5 OKT. 2008   DONGEN 1- PSV 1                   C3

2 NOV. 2008   DONGEN1- WSC 1                  D1

9 NOV. 2008   DONGEN 1- UNITAS,30          D2

30 NOV. 2008   DONGEN1-BEST VOORUIT 1 D3-D4

7 DEC. 2008   DONGEN 1-UNITAS 1              D5-D6

25 JAN.  2008   DONGEN 1- OSS,20 1               E1-E2-E3

?        2009   DONGEN1-GELDROP1             E4-E5-E6

?        2009   DONGEN1-NUENEN 1              E7-E8-E9

?        2009   DONGEN1- RCS                         FINALES C,D EN E TEAMS

DE E TEAMS SPELEN NOG EEN VOORRONDE OMDAT WE DIT JAAR VEEL TEAMS HEBBEN.DE DATUM WANNEER DEZE GESPEELD WORDT KRIJG JE OP TIJD TE HOREN.

ER KAN DOOR DE KNVB MET DE DATUMS NOG GEWISSELD WORDEN OF ALS ER AFGELASTINGEN ZIJN, DE TEAMS BLIJVEN GEKOPPELD AAN DE TEGENSTANDER VAN DONGEN 1.