Wedstrijdverslag Dongenb2-SCO-TOFSb
dinsdag 28 augustus 2007 - 21:54

Wedstrijdverslag beker duel DongenB2- SCO-TOFS B3   uitslag 10-2
Dinsdag 28 augustus.
Het tweede bekerduel speelt zich af op het hoofdveld van Dongen.
We gaan direct vanaf het begin goed in de aanval en na 2 minuten is het Kay die prachig scoort met een perfect schot.
Het is al snel duidelijk dat deze tegenstander gemakkelijk kan worden opgerold. Misschien omdat we dat allemaal denken gaan we na 10 minuten veel te slap spelen en maken ze gelijk. 1-1.
Eindelijk na 18 minuten is er wel een combinatie die goed wordt doorgezet en maken we 2-1. Twee minuten later is het zelfs 3-1 door Tim.
Maar wederom zijn we in de omschakeling te traag, te slap en wordt het 3-2. Gelukkig weet even later Marnix de bal goed voor te zetten en scoren we 4-2.
In de 35ste minuut volgt er een rommeldoelpunt uit de combinatie Tim en Stefan. 5-2 we gaan maar even rusten.

Na de rust duurt het even maar dan stapelen de kansen zich op. Uiteindelijk scoren we nog vijf keer en wordt het 10-2. Bekerduel goed gewonnen.

Wat valt me op. Inzet, prima niets over te klagen. Combinatie spel met elkaar wordt ook goed gedaan en daarom ook ruim voldoende. We proberen het veld goed breed te houden.  Enkelen, en je weet zelf wel wie, toch iets meer in dienst van het elftal spelen. Niet zelf de acties zoeken. Niet zelf op zoek gaan naar het doel. Samenspel levert de meeste doelpunten op.
Het team B2 groeit, en we kunnen de competitie beginnen.

Dick Bosch, trainer B2.