Wedstrijdsponsor
maandag 10 september 2007 - 14:40

Geachte Sponsoren,

Als sponsor kunt u zich vanaf nu binden aan een thuiswedstrijd van Dongen 1. U bent dan namelijk de " Wedstrijdsponsor van de dag ".

Wat doet vv Dongen voor U?

* Naamsbekendheid voor en na bekendmaking opstellingen teams via omroepsysteem

* Naams vermelding op het wedstrijd informatieblad wat uitgedeeld wordt bij binnenkomst sportpark

* Het hele seizoen naamsvermelding boven uitslagenbord in sportkantine

* Bedrijfsinformatie eenmalig op de Website van vv Dongen gekoppeld aan de voorbeschouwing en het wedstrijdverslag.

* De wedstrijdbal wordt door u gesponsord

Wilt u gebruik maken van deze unieke mogelijkheid reageer dan op dit bericht en de sponsor commissie zal u op de hoogte brengen van de verdere gang van zaken.

Kosten slechts eenmalig 70,00. (excl. BTW)

U kunt nu nog kiezen voor welke datum en welke tegenstander uit de overige 10 thuiswedstrijden.

Als eerste Sponsor heeft het bedrijf "HuisFit" samen bouwen zich verbonden aan de wedstrijd vv Dongen- Terneuzen op Zondag 9 September.