Osdo Bouwbedrijf 25 jaar hoofdsponsor
vrijdag 21 september 2007 - 08:48

Rondom de wedstrijd Dongen 1- Oosterhout 1 op zondag 23 september a.s. wordt er uitgebreid stilgestaan bij het feit dat Osdo Bouwbedrijf reeds 25 jaar hoofdsponsor is van Voetbal Vereniging Dongen. Zelfs in het amateurvoetbal is dat vrij uniek. Inmiddels is Osdo uitgegroeid tot één van de grotere bouwbedrijven in de regio en VV Dongen heeft haar ledenbestand zien uitgroeien tot ruim 700 met meer dan 30 jeugd- en 10 seniorenelftallen. Beide vervullen een maatschappelijke rol in de Dongense gemeenschap. Directielid Edwin van Os van Osdo heeft hierover een uitgesproken mening. “Als werkgever in een gemeente en zeker in een dorp als Dongen, is er naast de commerciële bedrijfsvoering ook een sociale functie. Verder zien we veel medewerkers terug in het uitgebreide Dongense verenigingsleven, wat we dan ook breed ondersteunen. Belangrijk vinden we dat een door OSDO gesteunde vereniging een gezonde ambitie heeft, veel aandacht heeft voor jeugd en goed georganiseerd is. Een vereniging als VV Dongen heeft dit al jaren goed ingevuld. Hierdoor krijgen Dongenaren de kans zich zowel sportief als sociaal te ontwikkelen, waarbij werken in teamverband hoog in het vaandel staat. Ook de bijdrage van vele vrijwilligers mag gemeld worden. Zonder hen is het onmogelijk een vereniging draaiende te houden.”

Op zijn beurt zegt voorzitter Jan Beex van VV Dongen hierover: “ Een vereniging kan niet zonder sponsoren en als je dan al ruim 25 jaar kunt ‘bouwen’ en vertrouwen op een vaste partner geeft dat een fijn en zeker gevoel. Dit zegt ook iets over de samenwerking van een vereniging met een sponsor. Osdo is letterlijk en figuurlijk de fundering met de juiste bouwstenen voor onze vereniging. Osdo als bedrijf en V.V. Dongen als vereniging zijn al jaren een begrip in een grote regio. Dit moet dus gevierd worden”!

Om 13:00 uur wordt er voorafgaand aan het competitieduel een wedstrijd gespeeld tussen oud-selectiespelers van VV Dongen tegen een team van Osdo-werknemers, vaak ook nog steeds lid van de vereniging. Zij zullen worden bijgestaan door oud-leiders en trainers die de vroegere succesjaren van de club van dichtbij hebben meegemaakt. Ook collega-sponsoren en medewerkers van OSDO zijn uitgenodigd om dit bijzondere moment bij te wonen. Vervolgens speelt om 14:30 uur Dongen 1 de competitiewedstrijd tegen Oosterhout 1. Kortom het zal zeker de moeite waard zijn om hierbij aanwezig te zijn op sportpark De Biezen.