DONGEN ZET TROUWE SPONSOR IN HET ZONNETJE
maandag 24 september 2007 - 15:42

Het was zondag een bijzondere maar vooral ook feestelijke dag bij onze voetbalvereniging. Hoofdsponsor bouwbedrijf Osdo is namelijk al 25 jaar met hart en ziel aan onze club verbonden en dat bijzondere feit wilde het bestuur van Dongen niet zomaar voorbij laten gaan. Een hele goede reden voor een feestje.
En feest, dat werd het zeker. De ‘Osdo-dag’ begon al vroeg met een stralende zon aan de hemel. In de speciale partytent waren alle collega-sponsors al bij elkaar gekomen om samen met Osdo deze bijzondere gelegenheid te vieren.
Een voetbalvereniging kan nu eenmaal niet zonder voetbal. Dus daarom begon het feest ook met een speciale jubileumwedstrijd.
Uiteraard hadden daarbij zowel Dongen als Osdo kosten noch moeite gespaard om een eigen dreamteam op de been te brengen. En deze ‘oude garde’ liet zien dat ze nog heel wat in haar mars had. Opvallend in dit vriendschappelijk duel was toch wel de gedrevenheid van met name het team van Dongen. Waarschijnlijk heeft dat hun de overwinning van 4-0 opgeleverd.

Aansluitend werden de grondleggers van Osdo, Henk van Os en Jan van Dongen, en natuurlijk ook hun echtgenotes uitgebreid in het zonnetje gezet.
Burgemeester Simone Dirven, die vergezeld van de wethouders Ad Stoop en Piet Panis naar sportpark De Biezen was gekomen, benadrukte nog eens het belang van sponsors voor het verenigingsleven en bleek onder de indruk van de lange staat van dienst van Osdo voor vv Dongen.
Ook Peter Gerrits, voorzitter van de sponsorcommissie, liet er geen misverstand over bestaan dat de club heel erg blij is met zo’n trouwe sponsor als Osdo. Peter liet ook weten dat de sponsorcommissie voor de toekomst nog heel wat plannen op stapel heeft. .
Voorzitter Jan Beex had een verrassing voor beide heren, zij werden door Jan tot erelid benoemd en kregen een fraaie oorkonde uitgereikt.

Edwin van Os, van de nieuwe generatie van Osdo, sloot het rijtje sprekers af en legde nog eens uit waarom Osdo al zo lang Dongen sponsort. ‘Wij vinden het heel belangrijk om als bouwbedrijf onze bijdrage te leveren aan de plaatselijke samenleving. En we zijn van plan om daar nog lang mee door te gaan’.

Na dit officiële gedeelte kon iedereen nog meegenieten van de competitiewedstrijd Dongen 1-Oosterhout 1 en een toost uitbrengen op ‘de sponsor om op te bouwen’.
Uiteraard bleef het nog heel lang gezellig bij Dongen.