Sponsoren VV Dongen nog mooier in beeld!
zondag 21 oktober 2007 - 22:53

Vrijdag 19 oktober is er een geweldig nieuw sponsorbord aan de business wall bij de entree van ons sportpark opgehangen. Het heeft een professionele uitstraling en ligt in de lijn van de huidige aanpak betreffende de omgang met onze belangrijke sponsoren.

Hier staan de HOOFD-, VIP- en SUB-sponsoren keurig met hun herkenbare logo op vermeld.

Het is goed gelukt om deze bedrijven eens extra in beeld te brengen. Dit mag ook wel gezien de jaarlijkse steun die zij geven aan onze vereniging.Graag verwijzen wij u ook naar de rubriek sponsoren waar u alle gegevens over de sponsoren kunt vinden.

Zoals u ziet zijn is er nog ruimte om ook uw bedrijf via vv Dongen meer exposure te geven. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de sponsorcommissie.

Namens de sponsorcommissie

Peter Gerrits