zat 15 dec vervolg Kampioenenbal
woensdag 31 oktober 2007 - 20:19

De eerste najaarskampioenen zijn inmiddels bekend. Dongen E3-E4-E6-E7 en E8 hebben de titel inmiddels in de pocket. Na de algehele afgelasting van zaterdag 8 dec hebben we toch nog met de tegenstanders van de wedstrijden waarbij nog kampioenschappen op het spel staan af kunnen spreken deze op zaterdag 15 dec in te halen.

Dongen E5
Dit team staat bovenaan met een voorsprong van 1 punt op nummer twee. Op 15 december om 12:45 uur kan bij winst in de thuiswedstrijd tegen Veerse Boys E3 het kampioenschap worden binnengesleept. Bij een gelijkspel of verlies is men afhankelijk van het resultaat van SCO/TOFS E6 - madese Boys E4. Winnen dus!!!!

Dongen B2
Op woensdag 12 dec om 19:30 uur speelt Dongen B2 een inhaalwedstrijd bij Boeimeer B2. Bij Winst kan Dongen zich dan kampioen noemen omdat er geen ruimte meer is voor de tegenstanders om de achterstallige wedstrijden nog in te halen. Bij verlies heeft Boeimeer op 15 dec nog de gelegenheid om Dongen voorbij te steken.

Dongen D4
Dit team neemt met twee punten achterstand nu de tweede plaats in achter Veerse Boys. Op zaterdag 15 december om 12:30 uur bij Veerse Boys wordt in een rechtstreeks duel uitgemaakt wie de sterkste van deze najaarsreeks is.

Dongen F5
Dit team neemt de tweede plaats in met 3 punten achterstand. Als zaterdag 15 dec van om 10:00 uur de uitwedstrijd bij koploper TSC wordt gewonnen kan deze competitie alsnog met een kampioenschap worden afgesloten.