M1 Sterkste in najaarscompetitie bij kabouters
maandag 19 november 2007 - 19:33

V.V. Dongen  -  Irene’58 M1

Vandaag was het dan zover. De wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van de competitie. V.V. Dongen M1 had alle wedstrijden al gewonnen en Irene’58 M1 had allen van ons verloren en de rest gewonnen. Drie punten voorsprong dus en met nog twee wedstrijden te gaan moest er vandaag van onze enige concurrent gewonnen worden om kampioen te worden. Echt verdienstelijk voor dit team omdat ze allemaal hard werken en voor elkaar strijden. Er is zelfs één speler die voor de tweede keer kampioen mag worden en dat op 6-jarige leeftijd, Nikola Zaric.

De wedstrijd begon om half elf en het was goed weer. Vanwege deze belangrijke wedstrijd was het langs de lijn ook erg druk met vele toeschouwers die onze aanmoedigden.

In het begin van de eerste helft was het erg spannend. Martijn haalde de eerste counter van Irene er uit zodat het 0-0 bleef. Kort daarop scoorde Nikola de openingstreffer en kort daarop, uit een afstandschot, zelfs de 2-0. Irene liet het er niet bij zitten en ging vol op de aanval! Dit resulteerde dan ook in de 2-1. Twee minuten later voorkwam Martijn de 2-2 met een uitstekende redding.

M1 nam vanaf dat moment weer het heft in handen. Roy scoorde de 3-1. En de score liep verder uit tot zelfs 7-1, voor Irene iets terug kon doen. Kort na de 7-1 scoorde Irene nog een keer. Martijn, de man die in de eerste helft de vroege achterstand voorkwam, maakte het uiteindelijk af. Met een eindstand van 9-3 heeft de M1 dan ook terecht de titel in de wacht gesleept.

Martijn, Ruben, Yusufcan, Wouter, Martijn, Roy, Swen, Jordy, Nikola en Remco hebben deze competitie echt als een hecht team samengewerkt en omgezet in een onverslagen status en dus het kampioenschap gewonnen. Jongens gefeliciteerd!