WEB-Site bezoek blijft stijgen!
dinsdag 20 november 2007 - 19:24

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de website van v.v. Dongen.
Het mooi resultaat van 2006 met meer dan 85.000 bezoekers, is in de eerste 10 maanden van 2007 al met 25% overschreden
.

Hieruit blijkt dat dit medium binnen onze vereniging niet meer is weg te denken. Deze mooie resultaten geven de commissie website voldoening en motivatie om de voortvarende en vooruitstrevende werkwijze voort te zetten. Uiteraard blijven wij open staan voor nieuwe ideeen en wij vragen onze bezoekers dan ook om suggesties via de WEB-Site aan de commissie in te sturen.

Leiders roepen wij op om onze website boeiend en interessant te houden door het inzenden van wedstrijdverslagen, foto's en wist u datjes.
Voor geinteresseerde sponsoren is dit natuurlijk ook een prachtig medium om hun bedrijf bij het voetbalminded publiek onder de aandacht te brengen. Schroom niet om hiervoor met onze sponsorcommissie in contact te treden; zij praten u bij over alle mogelijke vormen van sponsoring al of niet via onze website.

De resultaten over 2006 en 2007 tot nu toe: