F2/F3 laten ouders zweten bij ’t ouder/kind toernooi
woensdag 12 december 2007 - 10:41

Zaterdag 1 december jongstleden was het dan eindelijk zover. De kinderen verheugden zich er al weken op en de ouders kregen steeds meer visioenen. Helaas werden de speelvelden aan het Biezensportpark deze ochtend afgekeurd, maar gelukkig hebben we in Dongen meer velden om te voetballen. Om 09.00 uur verzamelden we met zijn allen bij de Hertog Jan velden om na een warming-up onder leiding van de kinderen, het toernooi van het jaar, te starten.

Joost had alle kinderen en ouders ingedeeld in diverse landteams. Er moesten drie poule wedstrijden gespeeld worden. Het ging er van begin af aan serieus aan toe. Niet alleen de kind tegen ouder wedstrijden, maar ook bij de ouder tegen trainer en ouder tegen ouder wedstrijden, ging het er volle bak op. Niet alleen de hoofdjes van de kinderen werden roder en roder, maar zeker ook van menig ouder. Die weten weer precies waar ooit alle spieren hebben gezeten.

Na de poule wedstrijden waren uiteraard de finales aan de beurt. Voor de eerste en tweede prijs streden Nederland en Spanje (beide kinderteams). Nederland bleek met 1 – 0 de sterkste.

Voor de derde en vierde prijs troffen Frankrijk – Tsjechië elkaar(kinderen tegen de trainers). Laatstgenoemde werd gewonnen door de kids. Voor de overige prijzen zetten de ouders in deze confrontaties de tanden nog eens op elkaar.

Het was een grandioos succes en we hopen dit toernooi in het voorjaar nog eens op onze eigen velden te kunnen herhalen. De ouders blijven in training hebben ze aangegeven, dus kinderen pas maar op!!

Na afloop zijn we in de kantine lekker gaan uitblazen met wat lekkers bij de koffie. Voor de kinderen was er nog een mooie medaille op te halen bij de trainers, Joost, Twan, Rob en Marlou en kregen ze van hun leiders nog een Sinterklaastraktatie. Hierna ging iedereen (soms fietsend, lopend of  strompelend) zijn eigen weg.

Allemaal super bedankt voor jullie deelname aan het toernooi !!!!