E5 NAJAARSKAMPIOEN 2007-2008
zondag 16 december 2007 - 11:09

V.V. Dongen E5 kampioen

De E5 is dit jaar een mooie ploeg. Op een enkeling na zijn de leden dit najaar begonnen bij V.V Dongen en hadden nog niet eerder voor een club gevoetbald. En team dat na wat aanvullingen bestond uit 8 jongens en 2 meiden. In het begin was te zien dat we de nodige ervaring miste. De eerste oefenwedstrijden werden met dramatische cijfers verloren. Het zag er naar uit dat we voor de najaarscompetitie ons vooral moesten richten op plezier hebben in het spelletje. Groot was de verrassing toen de eerste competitiewedstrijden  met grote voorsprong werden gewonnen. We stonden ver voor aan in onze poule. Om het spannend te houden hebben we ook enkele wedstrijden minder briljant staan spelen en daardoor punten laten liggen. Het kampioenschap kwam hierdoor op de laatste wedstrijd aan.

Met de hakken over de sloot misschien, maar toch verdiend kampioen.