Grote Clubactie groot succes!
donderdag 27 december 2007 - 16:38

De vereniging heeft dankzij de inspanningen van haar (jeugd)leden dit jaar 1600 loten weten te verkopen. Een record! Vorige jaar waren het er ruim 1500. De top-3 verkopers zijn ook dit jaar weer te vinden in de jeugd: Jan Gerrits met 149 loten, Job van Riel met 46 loten en Thomas Gerrits (geen familie van Jan) met 37 loten. Zij krijgen voor hun inspanningen een kado-bon overhandigd in het nieuwe jaar. Overigens waren er nog veel meer verkopers met ruim 30 loten.

"Maar of je er nu 1 of 50 hebt verkocht, je levert zo altijd een bijdrage aan de clubkas. En zelf mocht je € 0,50 per lot houden. Volgend jaar rekenen we weer op jullie verkoopkwaliteiten. Bijgaand het overzicht van de officiële trekking wat je aan de kopers van je loten kunt mailen”.

Hartelijk dank voor jullie inzet!

Met vriendelijke groet,

VV Dongen