Herkent U Deze Nog - foto 3
vrijdag 28 december 2007 - 16:07

Wie is dit uit onze Dongen-familie?

Al weer de derde foto in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG?"

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal is het één persoon. Herken je hem of haar, mail dan je oplossing naar de websiteredactie via het volgend e-mailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee vrijkaarten wint voor de eerstkomende thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg. Dit is nu het competitieduel tegen Vitesse op dinsdag 22 januari a.s. (aanvang 20.00 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage Planontwikkeling (www.wildhage.nl).

De uiterste inzenddatum is:  15 januari 2008

Iedereen mag zijn of haar oplossing insturen, maar alleen leden van VV Dongen dingen mee om de vrijkaarten. Slechts één inzending per lid is toegestaan.

Vermeldt naast je oplossing ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer, alsmede het team of functie die je vervult binnen onze vereniging.

De foto van deel 2 is door elf van de veertien inzenders juist geraden. Op de foto prijkt Elroy Vereggen, speler van ons najaarscompetitiekampioensteam B2.  Uit de elf juiste inzendingen is de prijswinnaar getrokken. De gelukkige is Thomas de Bie, speler van Dongen C1. Hij mocht met nog iemand naar Willem II - NEC van zondag 30 december. Proficiat!

Wij hopen dat veel leden even de moeite nemen op hun oplossing in te sturen. Succes allemaal!

op deze foto: Lokman Al Bazaz (B2)

Winnaar is: Robin Nollen (C1)