Dongen E1 - Hilvaria E1
zondag 13 januari 2008 - 08:55

Na 2 weken vakantie gevuld met feestdagen en voor sommige veel schaatsplezier op de ijsbaan, stond vandaag weer een wedstrijd op het programma.

We moesten aantreden tegen Hilvaria, een ploeg waar we eerder in dit seizoen al een spannende pot tegen speelden. Van de week hard gewerkt op de trainingen, dus we hadden er zin in.

Na een wat rommelige start van de wedstrijd die onder leiding stond van een "echte" scheidsrechter, kwam Hilvaria op een 0-1 voorsprong. Hierna leken we wat wakker geschud en begonnen we beter te voetballen. Na een mooie aktie scoorden we de 1-1. Hierna was Hilvaria het even kwijt en scoorden we vrij snel de 2-1 en de 3-1. Zo gingen we ook rusten.

De ranja was bij ons niet goed gevallen, waardoor Hilvaria vrij gemakkelijk terug kon komen en zelfs voor kwam met 3-4 in een aantal minuten tijd. Gelukkig lieten we het koppie niet hangen en door een fraai afstandsschot scoorden we de 4-4. Het kon toen nog alle kanten op, maar gelukkig viel het muntje onze kant in en scoorden we de 5-4.

Aan het eind van de wedstrijd hebben wij afscheid genomen van Patrick, die besloten heeft zijn voetbalcarriere te beeindigen. We wensen hem veel succes voor de toekomst.