Nostalgie in de verkoop!!!
zondag 13 januari 2008 - 22:03

Om onze vergader/spreekruimtes wat efficienter in te richten heeft het bestuur na overleg met diverse geledingen binnen onze club besloten om onze nostalgische stoelen uit de kleine bestuurskamer te vervangen door een ander praktischer model.

Wij beseffen ons terdege dat deze zetels al het lief en leed van onze mooie club hebben doorstaan. Dus het moet wel een uitzonderlijke kwaliteit zijn want er hebben diverse "ZWAARWICHTIGE" personen op gezeteld. Wij willen langs deze weg al onze leden in de gelegenheid stellen om dit stukje nostalgie in huis te halen.

Er hebben zich inmiddels al enkele kandidaten aangemeld die bereid zijn dit stukje unieke historie van de club over te nemen. Maar wij willen iedereen dezelfde kansen gunnen, dus als u geinteresseerd bent maak dan uw bod kenbaar aan Toon Brabers (toon@brabers.com). De sluitingstermijn is 31 januari 2008. Dus ben er snel bij.

Het betreft een kavel van 10 stoelen en we hebben al een aantrekkelijk bod ontvangen, dus klim wat hoger in de boom als je echt interesse hebt.

Succes.