Herkent-U-Deze-Nog 4
maandag 14 januari 2008 - 20:14

Wie is dit uit onze Dongen-familie?

De vierde foto in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG?"

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal zijn het vier personen. Herken je hen, mail dan je oplossing naar de websiteredactie via het volgend e-mailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee vrijkaarten wint voor een thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg. Dit is het competitieduel tegen AZ op vrijdag 25 januari a.s. (aanvang 20.30 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage Planontwikkeling (www.wildhage.nl).

De uiterste inzenddatum is:  22 januari 2008

Iedereen mag zijn of haar oplossing insturen, maar alleen leden van VV Dongen dingen mee om de vrijkaarten. Slechts één inzending per lid is toegestaan.

Vermeldt naast je oplossing ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer, alsmede het team of functie die je vervult binnen onze vereniging.

Op de foto van deel 3 zijn 22 oplossingen binnen gekomen, waarvan 15 goede. Onder de foute oplossingen kwam nogal eens de naam voor van Jason Keizer tegen, maar die is het toch echt niet. Op de foto prijkt namelijk een jonge Lokman Al Bazaz in zijn pupillenjaren, nu speler van ons najaarscompetitiekampioensteam B2.

Uit de 15 juiste inzendingen is de prijswinnaar getrokken. De gelukkige is Robin Nollen, speler van ons C1-team. Robin mag met nog iemand naar Willem II - Vitesse op dinsdag 22 januari. Proficiat gewenst en zovast een leuke pot toegewenst!

De nieuwe foto staat er ook weer. Het is de bedoeling dat je ALLE VIER de namen noemt.

De oplossing bleek erg moeilijk te zijn. Er kwamen slechts twee oplossingen binnen, waarvan één volledig correcte. Deze was van Kees van Dongen, die hiermee automatisch de twee vrijkaarten wint.

De juiste namen zijn (v.l.n.r.): Arian Snoeren, Rob Oomens, Daniël Schneider onder het toezicht oog van de toenmalige veteranenvoorzitter Toon Bakx.